Aydın Belediye Meclisi Toplandı

Aydın Belediye Meclisi’nin Temmuz ayının ilk toplantısı yapıldı. Aydın belediyesi hizmet binasının meclis salonunda...

Aydın Belediye Meclisi’nin Temmuz ayının ilk toplantısı yapıldı. Aydın belediyesi hizmet binasının meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlık etti.

Toplantıyı izlemek için CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş’ta katıldı. 8 maddenin görüşüldüğü toplantıda, tüm maddeler kabul edilerek ilgili komisyonlara sevk edildi.

ÇİFT PARK VE SİVRİSİNEK KONULARI

Meclis gündemi dışında yapılan konuşmalarda meclis üyeleri kendilerine ulaşan şikayetleri dile getirdi. Kurtuluş Mahallesi 2025 Sokak’ta yapılan çift sıra park konusundan dolayı mahallelinin duyduğu rahatsızlık dile getirilirken, başkan Çerçioğlu bu konuda notlarını aldıklarını, gerekli ilgiyi göstereceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

MHP’li meclis üyesi Cavit Tığ ise sivrisineklerin geçtiğimiz yıllara göre daha fazla arttığını belirterek, bu konuda ilaçlamanın artırılmasının önerdi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da yaptığı açıklamada, bu yıl 3 Haziran’da yağmur yağdığını, bu yağmurun yeşil alanlara etkisinin arttığını kaydetti. Belediye’de ilaçlama için gerekli toplantıyı yaptıklarını ifade eden Çerçioğlu, ilaçlamayı artıracaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: