Aydın Belediyesi Öğrencileri Buluşturuyor

Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri “Öğrenci Buluşması” etkinliğinde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir...

Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri “Öğrenci Buluşması” etkinliğinde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen öğrenci buluşması etkinliğine Okul Müdürü Fuat Demirpençe ve öğrenciler katıldı. Adnan Menderes ve Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri hedefleri olan Anadolu liselerini kazanma yolundaki süreçte merak ettikleri soruları Anadolu lisesi öğrencilerine sordu.

Ders çalışma yöntemi, Anadolu liselerinin üniversiteye giden yolda önemi, meslek seçimleri, programlı çalışma tekniği gibi soruları yönelten Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri kendilerine fayda sağlayacak konularda bilgi sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri kendi yaşadıkları tecrübeleri çocuk kültür merkezi öğrencilerine aktarırken, sınava hazırlanırken dikkat edilecek hususlar konusunda tavsiyelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: