Aydın Çanakkale’de İznik’i Temsil Etti

Aydın Çanakkale’de İznik’i Temsil Etti

T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Visa Europe ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği tarafından desteklenen ve en iyi kurumsal sorumluluk projesi, Best of Best ödülüne de sahip olan “ Paramı Yönetebiliyorum” projesinde, Yeşilay İznik Temsilcisi ve iznikrehber.com editörü Eşref Aydın, İznik’i temsil etti. 28 Ekim–02 Aralık 2012 tarihinde Çanakkale’de yapılan eğitmen eğitimini ise Master Eğitmen Cansu Erbaş ile Kazım Hasırcı tarafından verildi.

Paramı Yönetebiliyorum Proje Koordinatörü Mustafa Özer Proje hakkında “ Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneğinin yürütücülüğünde ve Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler ve VISA’nın ortaklığında bu proje ortaya çıktı. Bu proje Türkiye’de ilk kez finansal okuryazarlık konusunda kamu, sivil toplum ve özel sektörün bir araya geldiği bir projedir.”dedi.

Reklam
Reklam

Master Eğitmen Cansu Erbaş “ eğitimlerimizde bütçe, harcamalar, birikimler, borçlar ana başlıkları altında bilgiler veriyoruz. Finansal bilincini artırarak hayatlarında daha güçlü durmalarını, paralarını yöneterek aynı zamanda hayatlarını yönetmelerini sağlıyoruz.”dedi.

“Gençler fırsatların bilincinde değil”

“ Burada Eğitmenler Yetiştiriyoruz “

Master Eğitmen Kazım Hasırcı “ Gençlere sağlanan birçok kaynak, birçok hibe var. Gençler bu fırsatların çok fazla bilincinde değiller. Basit anlamda finans nedir? Bütçeyi neden uygulamalıyız? Uygulamamız durumunda ne olur? Uygulamadığımızda nelerle karşılaşırız? Birikim nasıl yapılır? Borçlarımız var mı? Varsa bu borçları ne zaman ne tür şekilde ödeyebiliriz? Bu soruların yanıtlarını arıyoruz. Burada eğitmenler yetişiyoruz. Bu eğitmenler de geldikleri şehirde bu eğitimi veriyorlar.” Dedi.

Çanakkale’de gerçekleşen Marmara bölgesi Eğitmen Eğitimi Master Eğitmen Cansu Erbaş ile Kazım Hasırcı tarafında eğitmen eğitimine katılan gençlere belgelerin verilmesi ardında eğitim sona erdi.

Reklam
Reklam

”İznik’te Paramı Yönetebiliyorum Eğitimleri verilmeye başlanacak”

Yeşilay İznik Temsilcisi Eşref Aydın, “Çanakale’de eğitmen eğitiminde Marmara bölgesinden gelen arkadaşlarımızın içinde İznik’i temsil etmekten gurur duydum. İzniklilerin kendi gelir ve giderlerini kontrol altına alıp kendi bütçelerini oluştururken ve kredi kartı kullanırken ne yapmaları gerektiği konusunda temel bilgiler vermeye çalışacağımız eğitimlerimiz çok kısa bir süre içerisinde İznik’te Paramı Yönetebiliyorum Eğitimleri verilmeye başlanacak. İznik Ak Parti İlçe Başkanı Osman Sargın’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: