Aydın Deferdarlığı Didim’de 2-b Toplantısı Düzenledi

Aydın Defterdarlığı ve Didim Malmüdürlüğü 2B arazisi kullanıcılarını bilgilendirmeye yönelik bir toplantı düzenlendi.Toplantıda 2B...

Aydın Defterdarlığı ve Didim Malmüdürlüğü 2B arazisi kullanıcılarını bilgilendirmeye yönelik bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda 2B kapsamına giren arazi kullanıcılarının 30 Ekim 2012 tarihine kadar Malmüdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi.

Aydın Defterdarlığı ve Didim Malmüdürlüğü 2B arazisi kullanıcılarını bilgilendirmeye yönelik bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Aydın Defterdarlığından Defterdar Yardımcısı Abdurrahman Aslan başkanlık ederken, Milli Emlak Müdürü Huriye Özçevik, Milli Emlak Müdür yardımcısı Kadir Aktaş ve Milli Emlak Şefi Tufan Özcan’dan oluşan komisyon Didim Malmüdürlüğüne gelerek, Malmüdürü vekili Bayram Uzun, Defterdarlık Uzmanı Muharrem TÜtüncü’nün ve 2/B arazileri kullanıcılarının da katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Reklam
Reklam

2/B arazileri hakkında, hazır bulunan 2/B arazilerinin hak sahiplerine hak kaybına uğramamaları için 30/10/2012 tarihine kadar başvuruda bulunmalarının kendi menfaatlerine olacağını ve başvurularının çabuklaştırılması ile ilgi bilgiler verdiler. Verimli geçen bir toplantı olduğu ve 2/B arazilerinin satışı ile ilgili çalışmaların titizlikle devam ettiğine vurgu yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: