Aydın, Denizli, İzmir Ve Muğla'da Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla'da gökgürültülü yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamada...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla'da gökgürültülü yağış uyarısında bulundu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada Aydın’ın güney ve doğu ilçeleri Karpuzlu, Çine, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu 'da devam eden sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışın, etki alanını genişleterek Aydın Merkez, Koçarlı, Köşk, Sultanhisar, Yenipazar ile İzmir’in doğu ilçeleri Beydağ, Kiraz ve Ödemiş’in güney kesimlerini de etkilemesinin beklendiği bildirildi.

Denizli'nin güney ilçeleri Acıpayam, Tavas, Beyağaç, Çameli ve Kale'de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışı beklendiği belirtilerek, yaşanabilecek dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Muğla il genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışı beklendiği bildirildi. Yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sinop'un Boyabat; Kastamonu'nun Tosya ve Hanönü ilçeleri ile çevresinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışı beklendiğini bildirdi. Yağış nedeniyle yaşanabilecek dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz