Aydın Eğitim Bir Sen Yaşlılarla Bir Araya Geldi

Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ihtiyaç sahibi yaşlılarla bir araya geldi.Aymelek...

Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ihtiyaç sahibi yaşlılarla bir araya geldi.

Aymelek Derneği Gündüz Bakımevi’nde ihtiyaçları karşılanan yaşlılarla Yaşlılar Haftası’nda bir araya gelen Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi, yaşlılarla birlikte ADÜ Sosyal Tesislerinde öğle yemeği yedi. Etkinliğe Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, Başkan Vekili İsmail Yiğit, Eğitim Sosyal İşler Sekreteri Hediye Aysun Yeğen, Kadın Kolları Başkanı Selma Ural, Efeler İlçe Başkanı Mustafa Ural, Aymelek Derneği Kurucu Başkanı Yurdagül Altınbaş ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Güler Alkoç, İlknur Tığ ve dernek çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinlikte yaşlılarla uzun uzun sohbet eden Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, yaşlılara karanfil hediye etti. Kendilerini ağırlayan Aydın Eğitim Bir Sen yönetimine teşekkür eden yaşlılar, büyük bir memnuniyetle ayrıldı.

Yaşlılarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Şube Başkanı Süleyman Alkoç, “Toplum olarak en az çocuklarımıza verdiğimiz değer kadar büyüklerimize de değer vermemiz gerekir. Eğer bir toplum çocuklarına verdiği değerden daha fazla büyüklerine değer vermiyorsa o toplumun yüreğinde bir çürüme var demektir. İnsanlık vicdanının en bariz göstergesi yaşlılarının içinde bulunduğu refah seviyesidir” dedi.

Son zamanlarda bu alanda güzel çalışmalara tanık olduklarını da ifade eden Alkoç, Aymelek Derneği’nin bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Alkoç, dernek yöneticilerine yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: