Aydın Emniyet Müdürlüğü’nde Terfi Heyecanı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst göreve terfi eden personellere rütbeleri törenle takıldı.Aydın Polisevi’nde gerçekleştirilen...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst göreve terfi eden personellere rütbeleri törenle takıldı.

Aydın Polisevi’nde gerçekleştirilen rütbe törenine Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, terfi eden personel ile mesai arkadaşları katıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü’nde 2. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapan 5 müdür 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Bu terfilerin haricinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 21 emniyet müdüründen biri 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü, 10’u 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü ve 10’u da 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, altı emniyet amiri, bir baş komiser ve sekiz komiser terfi etti.

Reklam
Reklam

Terfi eden personele rütbeleri Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü A. Turan Temel, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve diğer müdürler tarafından takıldı.

Rütbe töreninde konuşan Vali Kerem Al, “Terfi eden personeli tebrik ediyorum. Bir üst rütbeye terfi eden arkadaşlarımızın mevcut performanslarını daha da artırarak terfi ettikleri yeni rütbelerinde de başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine yürekten inanıyorum. Terfilerinin hayırlı olması dileğiyle yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum ” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: