Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne Yeni Araç Takviyesi

Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne yeni araç takviyesi yapıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne yeni araç takviyesi yapıldı.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, ilin asayiş ve huzurunu tesis etme noktasında zor görevler ifa eden emniyet mensuplarının, daha etkin bir biçimde görev yapabilmeleri için araç gereç gereksinimi noktasında araç donanımının son derece önem arz ettiği belirtildi.

İlin polis sorumluluk nüfusunun günümüz şartları baz alınarak her geçen gün artması ve verilen hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün 190 adet araçla halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yaptığı bildirilen açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"Aydın Emniyet Müdürlüğünü Güçlendirme Derneği tarafından Emniyet Müdürlüğümüze hibe edilen 12 adet motosiklet ile 2 adet otomobil halkımızın huzur ve güvenini en üst seviyede tutmak amacıyla sokaklarda her türlü olaya müdahale edilebilecek ilgili birimlere dağıtılmıştır. Halkla ilişkilerin geliştirilmesinde artan ihtiyaçlara cevap verebilmek ve çalışmalarımızın etkin ve sürekli olarak sürdürülmesi amaç edinilmiştir."

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: