Aydın Fen Lisesi 'Bilim Fuarı' ile göz doldurdu

Aydın’da başarılarıyla ülke genelinde kendinden söz ettiren Aydın Fen Lisesi, düzenlediği bilim fuarı ile göz doldurdu.

Aydın’da başarılarıyla ülke genelinde kendinden söz ettiren Aydın Fen Lisesi, düzenlediği bilim fuarı ile göz doldurdu.Fuarın açılışını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl ve çok sayıda okul müdürü ve öğrenci velilerin katımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Şenol Arslan bilim fuarında öğretmenlerin rehberliğinde öğrencilerce hazırlanan 14 Biyoloji, 6 Coğrafya, 4 Fizik, 4 Tarih, 2 Matematik, 2 Kimya, 2 Sosyoloji olmak üzere toplam 34 proje ile Almanca ve İngilizce branşlarında öğrencilerin hazırladığı görseller sergilenmiştir. Fuarda sergilenen projelerin 6 tanesinin TÜBİTAK ödülü olduğunu ifade etti. Öğrencilerin yaptıkları görsel deneyler katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.Geleceğin bilim insanlarının bu okullardan yetiştiğini burada yaptıkları projelerle bunun ilk adımını attıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Okulun projelerde ve akademik alandaki başarının tesadüf olmadığını, üniversite sınav sonuçlarında bireysel ve kitlesel olarak sürekli derece yaptıklarını, okulumuzda başarı odaklı çalışıldığı, başarının okul öğretmen ve öğrencilerimiz için alışkanlık olduğunu ifade ederek, bu başarının, başarıya inanmış bütün idareci, tecrübeli öğretmen, veli, öğrenciler ile diğer bütün çalışanların özverili ve ekip ruhuyla çalışmasının eseri olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: