Aydın: Gaziantep’in Mobese Sistemi Geliştirilecek

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 2013 yılında mobese konusunda yeni yatırımlar yapılacağını ve sistemin geliştirileceğini...

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 2013 yılında mobese konusunda yeni yatırımlar yapılacağını ve sistemin geliştirileceğini söyledi.

Ömer Aydın, Gaziantep’te görev yapan basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. 2013 yılı hedeflerini anlatan Aydın, yeni bir yol haritası çizdiklerini söyledi. Şehirle ilgili olarak önemli 3 eksiği tespit ettiklerini ifade eden Aydın, polis merkezlerinin şehrin büyümesine paralel olarak yeterli olmadığını kaydetti.

Aydın, “Polis merkezlerimizin sayısını artırarak ilk etapta 150 bin nüfusa hitap eden polis merkezi olacak şekilde planlıyoruz. Polis merkezlerini Karataş, İbrahimli, Merveşehir ve Maarif Kavşağı çevresine düşünüyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yunus ve Yıldırım ekiplerine takviyelerin yapılacağını açıklayan Aydın, mobese konusunda yeni yatırımlar yapılacağına değindi. Aydın, “İlimizdeki mevcut olan mobese sistemini geliştireceğiz. Eksik görülen ve ihtiyaç duyulan noktalara yeni kameralar yerleştirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgilide planlamalar da yapıldı. Genel müdürlük ve bakanlığa durumu ilettik. Mobese'ler yeni yılda, daha geniş bir alanda kullanılacak.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: