Aydın Germencik’te İki Kadın Akrep Sokması Sonucu Hastaneye Kaldırıldı

Aydın’ın Germencik İlçesi’ne bağlı Çamköy’de bahçede zeytin toplayan iki kadın akrep sokması sonucu hastaneye kaldırıldı....

Aydın’ın Germencik İlçesi’ne bağlı Çamköy’de bahçede zeytin toplayan iki kadın akrep sokması sonucu hastaneye kaldırıldı. Serum verilen kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Söke ilçesinden gündelikçi olarak Germencik İlçesi’ne bağlı Çamköy’e zeytin toplamaya gelen kadınlardan Fatma Dudu Y.’a bahçede zeytin topladıkları sırada akrep soktu. Aniden fenalaşan kadın ambulansla Germencik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan yaklaşık yarım saat sonra işçilerden Nilüfer E.’ye de akrep soktu. Nilüfer E. De hastaneye kaldırılırken, her iki bayan da Germencik Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Serum verilen kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, bu yıl kış mevsiminin aşırı yağışlı geçmesi nedeniyle zeytin hasat sezonunun uzadığını, havaların ısınması ile birlikte yılan, akrep ve benzeri zehirli börtü ve böceklerin yeryüzüne çıktığı belirtilerek tarla ve bahçede çalışan vatandaşların dikkatli olması istendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: