Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Çine'de Köy Ziyaretleri Yaptı

Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu, Çine'ye bağlı Alabayır ve Hallaçlar köylerini ziyaret ederek yolları inceledi.

Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu, Çine'ye bağlı Alabayır ve Hallaçlar köylerini ziyaret ederek yolları inceledi.

İl Genel Meclisi üyeleri Erol Öz, Muharrem Akdam, Hamit Özdemir, Gültekin Alp Akbay ve Tuğrul Ozan, Alabayır Köyü sınırları içerisindeki Gerga Antik Kenti'nin yolu ile Hallaçlar Köyü'ne bağlı Çöptenler Mahallesi'nin yolu için Aydın İl Genel Meclisi'ne verdikleri önerge sonrası çalışmalara başladı.

Önerge doğrultusunda Çine'ye gelen Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu Başkanı Ahmet Akşit ve komisyon üyeleri, iki yol için incelemede bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrası açıklama yapan Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu Başkanı Ahmet Akşit, "Hallaçlar Köyü Çöptenler Mahallesi ve Alabayır Köyü sınırları içerisinde bulunan Gerga Antik Kenti yolunda incelemeler yaptık. Gerga yolu için 2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan proje yapılarak ödenek için müracaatta bulunulmuş. Bakanlık ödenek çıkarmamış. Gerekli incelemeleri yaptık ve buranın yol ağına alınmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: