Aydın İl Yenilik Platformu Proje Desteklerini Tanıttı

Aydın İl Yenilik Platformu tarafından düzenlenen Proje Destekleri Tanıtım Toplantıları’nın üçüncüsü gerçekleşti.TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji...

Aydın İl Yenilik Platformu tarafından düzenlenen Proje Destekleri Tanıtım Toplantıları’nın üçüncüsü gerçekleşti.

TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında desteklenen Aydın İl Yenilik Platformu, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü Rektörlük binasında “Gelişmekte Olan Sanayilerin Desteklenmesinde Kümeler ve Girişimcilik” konu başlıklı Proje Destekleri Tanıtım Toplantıları’nın üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Yürütme Kurulu Başkanlığının Aydın Valiliği, Eş Başkanlığı ve yürütücülüğünün Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sürdürüldüğü Platformun iş planı kapsamında gerçekleştirilmesi gereken faaliyetlerden birisi olarak düzenlenen “Proje Destekleri Tanıtım Toplantısında, Rekabet Edebilirlik Ve Yenilik Çerçeve Programı (CIP)- Girişimcilik ve Yenilik Programı (EIP)” hakkında bilgilendirme yapılan toplantıda yenilikçi fikirlerin buluşabileceği ortam yaratıldı ve düşünce birliği sağlandı.

Reklam
Reklam

Proje Danışmanı Umutcan Metin’in sunum ile tanıtımını yaptığı toplantıya, Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyeleri, özel sektör temsilcileri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü temsilcisi katıldı. Toplantıda programın amaç ve hedefleri, hedef grupları, öncelikli desteklenecek proje teklifleri, destek miktarı ve kapsamı, başvuru sahiplerinin kimler olabileceği, başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuruda kullanılacak ilgili ek dokümanlar hakkında detaylı bilgi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: