Aydın İl Yenilik Platformu Tanıtım Filmi Tamamlandı

Aydın’da ‘Üniversite-Sanayi’ işbirliğinin en önemli yapılanmalarından birisi olan Aydın İl Yenilik Platformu’nun tanıtım filmi tamamlandı.TÜBİTAK...

Aydın’da ‘Üniversite-Sanayi’ işbirliğinin en önemli yapılanmalarından birisi olan Aydın İl Yenilik Platformu’nun tanıtım filmi tamamlandı.

TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve 1 Mayıs 2012 tarihinde çalışmalarına başlayan ‘Aydın İl Yenilik Platformu’nun, çalışmalarını ayrıntılı olarak ele alan tanıtım filmi tamamlandı.

Yürütme Kurulu Başkanlığının Aydın Valiliği, Eş Başkanlığı ve Yürütücülüğünün Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sürdürüldüğü Aydın İl yenilik Platformu’nun Görünürlük ve Yaygınlaştırma Paketi tarafından hazırlanan filmde Platformun gerçekleştirmiş olduğu tüm çalışmalar ve basında yer alan haberleri ele alınıyor. Görünürlük ve Yaygınlaştırma Paketi; projeyi oluşturan unsurları, platformu, strateji ve eylem planını toplumun her kesimine hitap eder şekilde görünür kılarak; projenin çıktılarını ilde her kesimin kullanabileceği ve yararlanabileceği hale getirmek amacıyla çalışmalarına devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: