Aydın Ili Tanıtım Tırı İncirliova'da

Aydın Ticaret Odası'nın yerel ürünlerin tanıtımını yapan tırı, ilk stantını İncirliova'da açtı.

Aydın Ticaret Odası'nın yerel ürünlerin tanıtımını yapan tırı, ilk stantını İncirliova'da açtı.

Aydın İli Tanıtım Tırı'nın açılışına İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İsmail Hakkı Dokuzlu, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın katkıları ile hizmete aldıkları tırın İncirliova'da 1 hafta kalacağını, daha sonra Germencik, Kuşadası, Söke, Didim'in de aralarında bulunduğu Aydın ilçelerinde dolaşacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Tırda tanıtılan tüm ürünlerin Aydın'da üretildiğini dile getiren Dokuzlu, "İsteyen her Aydınlı üretici, ürününü bu tırda ücretsiz olarak sergileyebilecek. Ticaret Odası olarak hiç bir üründen para alınmayacak. Şu anda tırda 19 çeşit ürün sergileniyor. Bu rakam 50'ye çıkarılabilir" dedi.

İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın ve ilçelerini dolaşan tırın önce Türkiye sonra da Avrupa'da gezeceğini dile getirdi.

Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz / Efsun Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz