Aydın Koruma Amaçlı İmar Planı Onaylandı

Aydın Belediyesi tarafından hazırlanan ve 20 bin kişinin mağduriyetini bitirecek olan Koruma Amaçlı İmar Planı,...

Aydın Belediyesi tarafından hazırlanan ve 20 bin kişinin mağduriyetini bitirecek olan Koruma Amaçlı İmar Planı, Anıtlar Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

Aydın Belediye Meclisi’nin dün yaptığı olağan üstü toplantı ile İmar Komisyonu'nun Ramazanpaşa, Hasanefendi, Cumhuriyet, Kemer, Veysipaşa, Köprülü, Mesudiye , Zafer mahalleleri ve Kalfaköy’ün bir kısmını yakından ilgilendiren Koruma Amaçlı İmar Planı raporu görüşülerek meclisten geçmişti.

Koruma Amaçlı İmar Planı Raporu bugün Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yoğun görüşme ve çalışmaları sonucunda Anıtlar Bölge Kurulu tarafından da onaylanarak Aydın’ın yıllardır kördüğüme dönüşmüş bir sorunu çözüme kavuşturuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: