Aydın Lisan Kursu'ndan resim yarışması

Aydın’da 8 dilde eğitim veren Aydın Lisan Kursu , sadece dil kurslarıyla değil sosyal etkinliklerle de ön plana çıkıyor.

Aydın’da 8 dilde eğitim veren Aydın Lisan Kursu , sadece dil kurslarıyla değil sosyal etkinliklerle de ön plana çıkıyor.

İlköğretim öğrencilerinin katıldığı, “Yüzyıl Sonra Dünya” ve “Dünya Çocukları” konulu resim yarışması sonuçları açıklandı. Çocukların hayal güçlerinin çok geniş olduğunu söyleyen Aydın Lisan Kursu Müdiresi Rabia Çakı, yarışmaya katılan tüm resimlerin çok güzel olduğunu, yarışmanın profesyonel kurallarla sonuçlandığını ve resim seçme komisyonunu oluşturan Resim Öğretmenlerinin resimleri seçerken zorlandıklarını iletti. Dil eğitiminin yanı sıra öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyebilecekleri sosyal etkinlikler yaptığını dile getiren Çakı, özellikle ilköğretim öğrencilerimizle ders işlerken “Eğitirken Öğretelim, Öğretirken Eğlendirelim ” felsefesini benimsediklerini, dil kursu olduklarını fakat özel okul gibi faaliyetlerde bulunduklarını bildirdi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödül töreninde öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Minik Ressamların hediyelerini Aydın lisan Kursu öğretmenleri ve Resim Öğretmeni Meryem Yalçın takdim ederken minik kalplerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: