Aydın Milletvekili Kılınç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün en zorlu çalışma koşullarında bile olsa alınteri dökenlerin bayramı olduğunu, emeğin üretim faktörleri içinde yeri doldurulamayan, en değerli faktör olduğunu belirtti.

İşçi sınıfının emek ve hak mücadelesini kararlılıkla sürdürerek haklarını elde ettiğini bildiren Kılınç, "1 Mayıs, geleceğe uzanan medeniyet çizgimizi daha da belirginleştirecek ve yarınlarımızın daha yaşanılır olmasına katkı sunacaktır. Ülkemizin gelişmesinde ekonomimizin yapılanmasında büyük emeği bulunan işçi kardeşlerimizin hak arayışlarının mücadelesini simgeleyen, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin değerini ifade etmek amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: