Aydın Müftülüğü'nden Sürücülere Uyarı

Aydın İl Müftülüğü Kurban Bayramı öncesi son cumada vatandaşları ve bayramda araç kullanacak olan sürücüleri...

Aydın İl Müftülüğü Kurban Bayramı öncesi son cumada vatandaşları ve bayramda araç kullanacak olan sürücüleri trafik kuralları konusunda uyardı.

Cuma hutbesinde eğitime ve öğretmenliğin önemine değinen Aydın Müftülüğü, hutbe sonunda sürücüleri de uyardı. Her bayram sürcülerin kuralları uymaması, yorgunluk ve aşırı hızlı araç kullanımından dolayı çok sayıda trafik kazası meydana geldiğini ve kazalar sonucu da bir çok kişinin bayram sevincini yaşayamadığını belirten imamlar kuralları uymamanın dini açıdan da sakıncalı olduğunu belirttiler. Trafikteki hak gasbının ve kural dışı davranışların da kul hakkına girdiği belirtilen hutbede, imamlar cemaate özellikle trafik yoğunluğunun fazla olduğu kurban bayramı süresince kuralları uymaları konusunda sıkı sıkı tembih ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: