Aydın Nysa’da Kapalı Safra Kesesi Ameliyatı Yapıldı

Aydın Özel Nysa Hastanesi’nde kapalı safra kesesi ameliyatı yapılmaya başlandı. Hastanede kapalı safra kesesi ameliyatı...

Aydın Özel Nysa Hastanesi’nde kapalı safra kesesi ameliyatı yapılmaya başlandı. Hastanede kapalı safra kesesi ameliyatı olan Hatice Çıtak isimli hasta kısa sürede sağlığına kavuştuğunu belirterek ameliyatı yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alptekin Memiş’e teşekkür etti.

Nysa Hastanesi’nin Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alptekin Memiş, safra kesesi taşı şikayeti ile kendilerine başvuran hastaya kapalı safra kesesi ameliyatını başarıyla yaptıklarını belirterek, laparaskopik kolesistektomi adı verilen kapalı safra kesesi ameliyatının safra kesesi taslarında tüm dünyada kullanılan en etkin ve en son teknik olduğunu söyledi. Nysa Hastanesi'nde kadın doğum, dahiliye, çocuk hastalıkları ve genel cerrahi alanında modern hizmet anlayışıyla vatandaşlara sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Özellikle Aydın geneli ve ilçelerden Nysa Hastanesine gelen vatandaşların Nysa Hastanesinde genel cerrahi bölümünün olduğunu bilmelerini isteyen Op. Dr. Alptekin Memiş, kendilerine gelen tüm bay bayan hastalara, başka hastanelere gitmelerine gerek kalmayacak şekilde her türlü sağlık hizmetini vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının hastalara kaliteli sağlık hizmeti vermek ve en kısa sürede tedavilerini yaparak vatandaşları güler yüzle evlerine göndermek olduğunu belirten Memiş, Nysa Hastanesi'ni modern tıbbın gerektirdiği en son teknolojik ekipmanla donattıklarını ve halka en kaliteli hizmeti verebilmek için 7 gün 24 saat hastanenin tüm olanaklarını kullanarak acil servis hizmetlerini de başlattıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: