Aydın Otogarı'nda facia gibi kaza

Aydın Otogarı'nda özel bir firmaya ait otobüs manevra yapan otobüs iki yolcuya çarptı.

İzmir Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan ve tatil için sınıf arkadaşı Leman Nil Sektirmez(26) ile birlikte Aydın'a gelen Saygı Şen(23) Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde indikleri otobüsün manevra yaptığı esnada otobüsün altında kaldı. Saygı Şen'in sağ bacağı ezilmenin etkisiyle parçalanırken, arkadaşı Leman Nil Sektirmez de yaralı olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bugün saat: 16.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Yaşar üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan ve mezuniyet sevincini yaşamak üzere Aydınlı arkadaşı Leman Nil Sektirmez ile Aydın'a yaz tatillerini geçirmek için gelen iki genç kız 48 SP 358 plakalı otobüsten indikten sonra otobüsün manevra yaptığını farkedemedi. Otobüsün çarpmasıyla Leman Nil Sektirmez bacaklarından hafif şekilde yara alırken, otobüs Saygı Şen'in bacaklarının üzerinden geçti. Olayı gören vatandaşların haber vermesiyle otobüs şoförü Nazmi Eryılmaz otobüsü durdururken, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak yaralıları Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Reklam
Reklam

Hastanede yapılan müdahalelerin ardından Leman Nil Sektirmez ayakta tedavi edildi. Durumunun ağır olmasını nedeniyle Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Saygı Şen ise ameliyata alındı.

Otobüs şoförü Nazmi Eryılmaz gözaltına alınarak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: