Aydın Polisinden Sokak Satıcılarına Darbe

Aydın’ın polisin düzenlediği operasyonda içime hazır uyuşturucu madde pazarladığı tespit edilen iki sokak satıcısıyla uyuşturucu...

Aydın’ın polisin düzenlediği operasyonda içime hazır uyuşturucu madde pazarladığı tespit edilen iki sokak satıcısıyla uyuşturucu madde satın alan bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın’da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Yasal izinlerin alınmasının ardından işyerine eni baskın düzenleyen Aydın KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu alışverişine suçüstü yaptı. Polisleri fark eden şüphelilerden birisi, işyerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

İşyerinde yapılan aramada satıcı olduğu iddia edilen M.E’nin (25) üzerinden 3 fişek diye tabir edilen içime hazır uyuşturucu madde ve içici olduğunu ifade eden B.T’nin (23) üzerinden de 2 adet fişek ele geçirildi.

Aydın KOM Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan B.T. serbest bırakılırken; uyuşturu ticareti suçlamasıyla hakkında işlem yapılan M.E., Aydın Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili olduğu tespit edilen ve işyerinden firar eden R.E’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: