Aydın Sanayi Odası Başkanı Çerçioğlu:

Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu, "Üye firmalarımızın neredeyse tamamı 2010 yılına göre ihracat artış oranını yükselterek üst sıralara yerleşmişlerdir"

Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu, "Üye firmalarımızın neredeyse tamamı 2010 yılına göre ihracat artış oranını yükselterek üst sıralara yerleşmişlerdir" dedi.

Çerçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2011 yılı ilk 1000 ihracatçı listesinde, Aydın'dan odaya kayıtlı 5 üye firma bulunduğunu belirtti.

Çerçioğlu, "Üye firmalarımızın neredeyse tamamı 2010 yılına göre ihracat artış oranını yükselterek üst sıralara yerleşmişlerdir. İlimiz sanayicisinin ihracatta göstermiş olduğu bu üstün gayret ile 2023 için hedeflenen ihracat rakamlarını yakalamak için önümüzdeki yıllar daha fazla ilimiz sanayi tesisini ilk 1000 içinde göreceğimiz inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Uğur Soğutma Makine Tekstil, Kaltun Madencilik, Sartel Elektrik Kablo, Jantsa Jant Sanayi ve Söktaş Dokuma İşletmeleri ilk bine giren Aydınlı firmalar oldu.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: