Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Budapeşte'de

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı çalışması kapsamında Macaristan'ın Budapeşte...

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı çalışması kapsamında Macaristan'ın Budapeşte şehrine gitti.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları nezdinde yürüttüğü Polonya, İspanya, Macaristan, Slovakya ve Finlandiya ortaklığı olan "Let's wipe out prejudices with olive leaves on the way to peace" proje kapsamında 3 öğrenci ve 5 öğretmen ile Macaristan'ın Budapeşte şehrine gitti.

"Let's wipe out prejudices with olive leaves on the way to peace" projesi koordinatörü Mehmet Murat Uçar, projenin koordinatör okulu olduklarını, projede Avrupa'da giderek artan ırkçılık, ayrımcılık ve önyargıların yıkılması için ortak faaliyetlerin ele alındığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: