Aydın Süper Amatör Lig’de Heyecan Dorukta

Büyük çekişmenin sürdüğü ve 12 takımın mücadele ettiği Aydın Süper Amatör Lig, adeta 6’lı iki...

Büyük çekişmenin sürdüğü ve 12 takımın mücadele ettiği Aydın Süper Amatör Lig, adeta 6’lı iki gruba ayrıldı.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Aydın takımlarının ilk 6’sı zirve mücadelesi verirken, ikinci altılı gruptaki son 4 takımda düşmeme mücadelesi veriyor. 35 puanla liderlik koltuğunda oturan İncirliova Belediyespor’u aynı puanlı İsabeyli Şırlanspor takip ediyor. Nazilli ekibini Salavatlı Belediyespor,Bozdoğan Belediyespor, Acarlar Belediyespor ve Atça Belediyespor takip ediyor.

İlk sırayı alanın direk Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceği ASL’de play out oynamak için de çok sayıda aday bulunuyor.

Reklam
Reklam

DÜŞME POTASI DAHA SAKİN

Pamukörenspor’un ligden çekildiği ligde son iki sırada yer alan takımlar 1. Amatör’e düşecek. 9 puanlı Kurtuluşspor’un umudu Tuğlaspor ve Sazlı Belediyespor’a göre daha az gözüküyor. Tuğlaspor’dan bir maçı fazla olan 15 puanlı Sazlı ekibi, bu haftayı BAY takım olarak geçirecek. Sazlı Belediyespor, Tuğlaspor’un Acarlar deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın sonucunu heyecanla bekleyecek. 17 puanlı Kuşadasıspor ise rakiplerine göre daha avantajlı gözüküyor. Son 5 haftasına girilen ligde heyecanın giderek artacağı benziyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: