Aydın Takımları Güldüremedi

Aydın’ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Aydın takımları sekizinci haftası oynanacak...

Aydın’ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Aydın takımları sekizinci haftası oynanacak olan ligde zorlu karşılaşmalar oynandı.

Zirve iddiası bulunan Didim Belediyespor, Manisa Belediyespor’a konuk oldu. Didim ekibi rakibine tek golle boyun eğerken, zirve iddiasından bir nebze de olsa uzaklaştı.

Geçtiğimiz hafta Afyonkarahisarspor’a gol yağdıran Sökespor ise, üst sıraların iddialı ekiplerinden Salihli Belediyespor’a konuk oldu. Kırmızı-lacivertliler, güçlü rakibine 3-1’lik skorla boyun eğdi.

Reklam
Reklam

Çine Madranspor ise, Afyon ekiplerinden İscehisarspor ile evinde karşılaştı. Sarı-yeşilliler rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti.

BAL 8. Grup’ta haftanın sonuçları şöyle:

Manisa Belediyespor-Didim Belediyespor:1-0

Afyonkarahisarspor-Manisa İl Özel İdaresi:0-1

Çine Madranspor-İscehisarspor:4-1

İzmir İl Özel İdaresi-Balçova Belediyespor:1-0

İzmirspor-Uşak Belediyespor:1-0

Salihli Belediyespor-Sökespor:3-1

Uşak İl Özel İdare-Emirdağspor:0-2

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: