Aydın Tariş'te Unvan Değişikliği

Tariş Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'nde unvan değişikliğine gidildiği bildirildi.

Tariş Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'nde unvan değişikliğine gidildiği bildirildi.

Birlik Başkanı Nizamettin Başaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın'da pamuk üreticisinin mısır üretimine yönelmesi sonrasında unvana, "yağlı tohumlar" ibaresi eklendiğini, bundan böyle pamuğun yanı sıra mısır ve buğday gibi ürünlerin alım satımının da yapılacağını kaydetti.

Değişiklik ile kooperatif cirosunun artacağını belirten Başaran, şunları kaydetti:

"Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde bulunan Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü'ne yaptığımız başvuru sonucunda kooperatifimize 'yağlı tohumlar' ibaresi eklendi. Bu ibare ile önümüzdeki yıllarda mısır, buğday ve diğer yağlı tohumlar ile ilgili her türlü alım ve satım yapma hakkı elde ettik. Bu sayede hem ciromuz artacak, hem de denge unsuru sağlayarak üreticilere hizmet etmiş olacağız."

Reklam
Reklam

Başaran, kooperatif olarak lisanslı depoculuğa geçmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: