Aydın Tümsiad'tan Kan Bağışına Anlamlı Destek

Tüm Sanayici İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Aydın Şubesi üyeleri, Kızılay Aydın Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı...

Tüm Sanayici İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Aydın Şubesi üyeleri, Kızılay Aydın Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı toplama çalışmalarına destek verdi.

Atatürk Meydanı’ndaki Kızılay konteynırında yapılan kan bağışına TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya ile yönetim kurulu üyeleri ile nedeniyle Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol’da katıldı.

Kızılay ile 3 yıldır kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya, Aydın il genelinde 100 üyeleri bulunduğunu söyledi. TÜMSİAD üyelerinin bulundukları bölgede kan bağışlayacağını ifade eden Petekkaya, “ Sosyal sorumluluğun ve toplumsal dayanışmanın önemini biliyoruz. Kan bağışlamakta bunun bir örneği. Kan önemli bir ihtiyaç. Şu anda sağlığımız yerinde olsa da ileride herkese kan gerekebilir. Günümüzde yaygın olarak yaşanan trafik kazaları ve kanser gibi hastalıklarda kanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tek ünite kan üç kişiye hayat verebiliyor. Aydınlı hemşehrilerimize kan verme çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD’a duyarlı davranışından ötürü teşekkür eden Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol ise, TÜMSİAD’ın düzenli kan bağışı konusunda Aydın’a örnek olmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: