Aydın Ülkü Ocakları, Vahapzade’yi Unutmadı

Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Türk dünyasının ünlü şairlerinden Bahtiyar Vahapzade’yi dördüncü ölüm...

Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Türk dünyasının ünlü şairlerinden Bahtiyar Vahapzade’yi dördüncü ölüm yıldönümünde andı.

Türk dünyasının ünlü şairlerinden Bahtiyar Vahapzade’nin ölümünün dördüncü yılı münasebetiyle Aydın Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş Konferans Salonu’nda Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Anma programına Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, çok sayıda ülkücü genç ve vatandaşlar katıldı.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu. Türk Dünyasının ünlü şairlerinden Bahtiyar Vahapzade ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Merhum Bahtiyar Vahapzade nin şiirleri ülkücü gençler tarafından okundu.

Reklam
Reklam

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, “13 Şubat 2009 tarihinde Allah yürüyen Azerbaycan Türklerinin ve Türk dünyasının büyük şairi Bahtiyar Vahapzade’nin Türklüğe yaptı hizmetler çok büyüktür. Hepimiz dik duruşuyla Türklük onurunu koruyan bu yiğit insana müteşekkiriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: