Aydın Ülkü Ocakları’ndan Gündem Değerlendirmesi

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, “Tarih, henüz basit fikirlerden büyük heyecanların; küçük heyecanlardan ise...

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, “Tarih, henüz basit fikirlerden büyük heyecanların; küçük heyecanlardan ise büyük ülkülerin doğduğuna şahitlik edememiştir” dedi.

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan son günlerde Milliyetçi-Ülkücü hareket ile ilgili gerçek temeli olmayan açıklama ve değerlendirmeler ile ilgili basın açıklaması yaptı. Aydın Ülkü Ocaklarında yapılan basın açıklamasında MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Müfit Kır, Aydın Ülkü Ocakları yönetimi ve çok sayıda ülkücü genç ile basın mensupları katıldı.

Reklam
Reklam

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, “Milli birlik ve beraberliğimize savaş açanlar, milliyetçileri kendileri için bir engel olarak görmüş olacaklar ki, son günlerde Ülkücü-Milliyetçi kişi ve kurumlara yönelik saldırılar artmıştır. Kaynağını ihanetten, cesaretini terör ve onun siyasal uzantılarından alan bu tür suçlamalar dün olduğu gibi bugün de Ülkücüleri asla yıpratamayacak ve yolundan asla döndüremeyecektir. İmralı süreci ve yıkım projesi kapsamında tek engel olarak Ülkücüleri görüldüğünden, bizleri sindirmek için elindeki her türlü imkânı kullanmaktadır. Uzun yıllardır Türk Milleti’nin canının, malının ve manevi duygularının tahribatından sorumlu olan eli kanlı katil Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği üzerine masaya oturanlar şunu iyi bilmelilerdir; ‘Bizler, Türk-İslam Ülkücüleri olarak birilerinin ayaklar altına almaya cüret ettiği milliyetçiliği hep el üstünde tutacağız’ Ülkücü Hareket; milletimizi maceraya atacak, dağılamaya götürecek, ayrılma bekleyenlere peşkeş çekecek her türlü yöntem ve oluşumla cansiperane bir biçimde mücadele etmekten asla kaçınmayacak ve çekinmeyecektir. Ülkücü Hareket, meşru ve demokratik zeminlerde Türkiye’yi onarmaya ve ayağa kaldırmaya vardır ve bunda da son derece kararlıdır. Ülkücü hareket; Türk milletinin birliğini, bin yıllık kardeşlik hukukunu savunarak ve koruyarak, vatana gözü gibi bakmaya yeminlidir, refahı ve bolluğu dağıtmaya azimlidir. Yörük Ali Efe, Çete Ayşe, Efelerimizden kızanlarımızdan bize miras öğretiler vardır. Geçmişte işgal görmüş Aydın ve çevresinin efelerinin neleri göze alabileceği tarihte yazılıdır. İyi biliyoruz ki memleketin her yanındaki milletimizin düşmanları ve onların sempatizanları bizim varlığımızdan rahatsız olmaktadır. Şunu garanti ederiz ki bizler son nefesimize kadar sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bu vatan, bu millet, bu bayrak, bu dil tektir ve bizimdir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: