Aydın Üniversitesi'nden Erasmus Programı

İstanbul Aydın Üniversitesi ‘Sanal Bağlamda Toplum Hizmeti’ konulu 1. Erasmus Hayat Boyu Öğrenme Yoğun Programı’nı...

İstanbul Aydın Üniversitesi ‘Sanal Bağlamda Toplum Hizmeti’ konulu 1. Erasmus Hayat Boyu Öğrenme Yoğun Programı’nı 22 Temmuz-6 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Erasmus Hayat Boyu Öğrenme Yoğun Programları, Avrupa genelinde öğretim iş birliklerini destekleyen bir program. ‘Sanal Bağlamda Toplum Hizmeti’ konulu Erasmus Yoğun Programı, Almanya Philipps Üniversitesi ‘Media Sciences’ lisans programı öğrencilerini, ‘Media and Cultural Praxis’ yüksek lisans programı öğrencilerini, Hollanda Maastricht Üniversitesi öğrencilerini ve İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerini İAÜ Florya Kampüsü’nde bir araya getiriyor. Üç yıl boyunca periyodik olarak organize edilecek olan bu yoğun eğitim programı, Avrupa Birliği fonları ile desteklenmekte.

Reklam
Reklam

Program çerçevesinde “Sanal Alanda Kültürel Kimlik” konusundaki dersler, 22 Temmuz-6 Ağustos 2012 tarihlerinde İstanbul Aydın Üniversitesi’nde yürütülecek. Derslere İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 10 öğrencinin yanı sıra Philipps Üniversitesi ve Maastricht Üniversitesi’nden de 10’ar öğrenci katılıyor. Bu proje kapsamında dersleri Maastricht Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Karin Wenz, Marburg Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Angela Krewani ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Tekin yürütmekte. Bu program kapsamında eğitime katılan öğrenciler 6 Avrupa Kredisi alacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: