Aydın Üniversitesi'nden Hile Denetimi Eğitim Programı

- İstanbul Aydın Üniversitesi "Çalışan Hileleri Eğitim Programı" düzenleniyor. Programı ile Türkiye'deki işletmelere, bu kayıpları yaşamadan önce hilenin farkına varılmasını, erken

- İstanbul Aydın Üniversitesi "Çalışan Hileleri Eğitim Programı" düzenleniyor.

Programı ile Türkiye'deki işletmelere, bu kayıpları yaşamadan önce hilenin farkına varılmasını, erken tespit edilmesini ve önlenmesini sağlama konularında bilgiler sunuluyor.

Programda, çalışanların yapmış olduğu hileler anlatılarak, İşletmelere hile belirtilerini ve önlemlerini göstermeye çalışıyor. Ayrıca "Hile Denetimi" çalışmalarından ve örneklerinden, ilginç vakalardan örnekler verirliyor.

Programda, Türkiye’de özellikle tekstil, inşaat, eğitim, sağlık, sigorta, bankacılık ve finans, en çok hileye maruz kalan sektörler olarak sıralanıyor. En çok hile yapılan bölümler ise muhasebe, operasyon, satış-satın alma, planlama, depo ve insan kaynakları.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: