Aydın Ve Fırat, Anadolu Engeliler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Gurup Başkan Vekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekili ile beraberindekiler...

AK Parti Adıyaman Gurup Başkan Vekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekili ile beraberindekiler Anadolu Engeliler Derneğini ziyaret etti.

Anadolu Engeliler Derneği Genel Başkanlığını ziyaret eden Aydın ve Fırat’a AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ile partililer eşlik etti.

Anadolu Engeliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu ile görüşen Aydın ve Fırat, Harputluoğlu’ndan dernek hakkında bilgiler aldılar.

Reklam
Reklam

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Bugün itibariyle engelliler haftası ve üç aylarında başlangıcı bu vesile ile ziyaret etmek istedik. Vatandaşlarımızı ziyaret edip onların dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. AK Parti ile birlikte ilk günden bu yana toplumun diğer kesimleri gibi özellikle engellilerimizi bir şekilde onların daha rahat bir ortamda yaşaya bilmeleri onların ayakları üzerinde dura bilmeleri için çok ciddi gayretler koyduk ortaya engellilerin bakımı, eğitim, gözetimleri ve istihdama kavuşmaları noktasında çok önemli adımlar atıldı. Ben burada bütün engelli arkadaşlarımızın engeliler haftasını ve üç aylarını kutluyorum” dedi.

Anadolu Engeliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu ise, “Engelliler haftası münasebetiyle yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. AK Parti, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha iyi kolaylaştıra bilmesi engelli vatandaşlarımızın istihdama ulaşabilmesi ayrıca engelli vatandaşlarımızın toplumla güçlenmesi açısından büyük bir avantaj sağlanmış oldu. Ben bizleri ziyaretlerinden dolayı AK Parti Adıyaman Gurup Başkan Vekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekili ile beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmalar sonrası heyet Demokrasi Parkında açılan resim sergilerini ve stantları gezdi. Aydın ve Fırat’a, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile partililer eşlik etti. Demokrasi parkında açılan resim ve stantları gezen heyet daha sonra İş-Kur Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman’da en çok iş istihdamında bulunan iş adamlarına teşekkür belgeleri verildi. Verilen teşekkür belgelerinin ardından heyet park içerisinde açılan stantları gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz