Aydın Ve Metiner’in Ramazan Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Ramazan ayı...

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayınladılar.

Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, mübarek Ramazan ayının günü ve gecesiyle geçmişi değerlendirmek, geleceğimize yön vermek için insanlığa sunulan bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti. Aydın, “Ramazan’ın kutsallığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizi güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirecektir. Birbirimize olan sevgimizi paylaşmamıza, Yüce Mevla’nın ilahi rahmet ve bereketine tüm insanlık olarak mazhar olmamıza vesile olacaktır. Mukaddes dinimiz İslam’ın nuru, kutsal kitabımız Kur’an Kerim’in yol göstericiliği, kainatın efendisi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) şefaati üzerimizden hiç bir zaman eksik olmasın. Hayır işerlimizin katlanarak devam edeceği, kevser bereketinin sofraları tatlandıracağı, oruçlu dudaklarla okunan duaların kalpleri nurlandıracağı bir Ramazan geçirmemiz temenni ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise, on bir ayın sultanı Ramazan’ın yoksulları gözeten ay olduğuna dikkat çekerek, bu misyona uygun bir ay geçirilmesini temenni etti. Metiner, “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerife erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm milletimize ve Adıyamanlı hemşerilerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Oruç ibadeti, yoksulları gözetme, onların derdiyle dertlenme, onları anlama ve onlara gibi yaşama açısından çok dikkate değer bir ibadettir. Bu ayda, insanlarımız her zaman olduğu gibi yine yoksulları gözetecek, yine fakir sofralarını şenlendirmek için bir yarış içerisinde olacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: