Aydıncık Belediyesi 200 kişiye iftar verecek

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla belediye düğün salonunda her gün 200 kişiye iftar yemeği...

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla belediye düğün salonunda her gün 200 kişiye iftar yemeği verilecek.
Belediye Başkanı Bahattin Özger, yaptığı açıklamada, Belediye Düğün Salonu'nda Ramazan ayı süresince her gün iftarda 4 çeşit yemek vereceklerini belirtti. Özger, belediye aşevinden yaşlı, engelli, hasta ve muhtaç sahiplerinin evlerine yemek servisini Ramazan ayında da sürdüreceklerini ifade etti. Özger, “Belediye aşevimizden yaşlı, engelli, hasta ve muhtaç sahiplerinin evlerine Ramazan ayı boyunca iftar saatine yakın yemek servisimiz olacak. Ramazan ayında iftar günü soframızdaki aşımızı paylaşmak Müslüman Türk aleminin geleneğidir. Bu duygu ve düşünceyle belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımıza hemşerilerimizi bekliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz