Aydıncık Çok Programlı Lisesi Futsalda 3’üncü Oldu

Yozgat'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen...

Yozgat'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası turnuvalar kapsamında düzenlenen futsal turnuvasında Aydıncık Çok Programlı Lisesi üçüncü oldu.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında Yozgat Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı Yozgat Lisesi’nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Yozgat Lisesi bulduğu üst üste goller ile rakibini 6-3 yenerek net bir skor ile şampiyonluğunu ilan etti.

Reklam
Reklam

Müsabaka sonrasında düzenlenen kupa töreninde Birinci Yozgat Lisesi, ikinci Endüstri Meslek Lisesi ve üçüncü olan takım Aydıncık Çok Programlı Lisesi oldu. Takımlara hediye olarak kupa ve madalyaları verildi.

Aydıncık Çok Programlı Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşegül Tuncil, ilçeler arasında düzenlenen turnuvanın öğrenciler açısından önemli olduğunu söyledi. Tuncil, “Öncelikle bizlere bu mutluluğu yaşatan öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bütün maçlarda çok güzel mücadeleler verdi. Centilmenliği ve fair play ruhunu hiç terk etmediler.” şeklinde konuştu.

Şampiyon Yozgat Lisesi Futsal Türkiye Şampiyonası Gurup Eleme müsabakalarında Yozgat’ı temsil edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: