Aydıncık Kaymakamlığı, Bayram Öncesi 850 Öğrenciyi Sevindirdi

Yozgat Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde eğitim gören 850 ilköğretim...

Yozgat Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde eğitim gören 850 ilköğretim öğrencisine giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak, çocukları sevindirdi.

Aydıncık Dereçiftlik İlköğretim Okulu'nu; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, Öğretmenvi Müdürü Sadık Öksüz ile birlikte ziyaret eden Aydıncık Kaymakam Kafkas, burada öğrencilere giysi ve ayakkabı dağıttı.

Kaymakam Kafkas, dağıtım sonrası yaptığı açıklamada, sosyal devlet anlayışının görevini yerine getirdiklerini belirterek, "Aydıncık'ta 850 öğrencimize kıyafet yardımında bulunduk. Kaymakamlık olarak ilçemizde bulunan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarının tespitini geçen yıl eğitim döneminde yapmıştık. Bu öğrencilerimiz için bazı firmalarla görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimiz neticesinde, ilçemizdeki bütün öğrencilerimizin giyim ihtiyacının karşılanmasını sağladık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en iyi şekilde eksikliklerinin tamamlanması için çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

Reklam
Reklam

Her yıl kış girmeden bu tür yardımların yapılacağını ifade eden Kaymakam Kafkas, "Öğrencilerimizin kış öncesi kıyafet eksikliklerinin giderilmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Ayrıca, bu dağıtımın Kurban Bayramı öncesine gelmesi çocuklarımızı daha fazla sevindirmiştir. Onların mutlu olması demek bizlerin mutluluğu demektir. Bu tür yardımlar ilköğretim okulu öğrencilerimize yönelik yapılıyordu. Şimdi biz yeni bir çalışma başlattık, inşallah en kısa sürede orta öğretimde eğitim gören dar gelirli ailelerimizin çocuklarına da giyim ve ayakkabı dağıtacağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: