Aydıncık Tapu Ve Kadastro'dan Çikolata Ve Kolanyalı Karşılama

Aydıncık İlçesi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personeli, 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kolanya...

Aydıncık İlçesi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personeli, 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kolanya ve çikolata ikramında bulundu.

Aydıncık Tapu Kadastro Müdür Vekili Fatma Atmaca ve tapu çalışanları, Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Kaymakam Hakan Kafkas'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kafkas’a çalışmaları hakkında bilgi veren Atmaca, “Teşkilatımız, insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış olan mülkiyet hakkına yönelik talepleri 166 yıldır aksatılmadan yerine getiriyor. İnsanların koruması gereken en temel haklardan birisi mülkiyettir. Bir ülkede mülkiyet hakkı ne kadar güvence altına alınıyorsa refah düzeyi de o derece yüksektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Kafkas da ziyaretlerinden dolayı Tapu Kadastro Müdür vekili Fatma Atmaca ve tapu çalışanlarına teşekkür etti, kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: