Aydıncık’ta öğretmen yetiştirme ve geliştirme uyum programı başladı

Yozgat’ın Aydıncık ilçesine ataması yapılan 32 öğretmen için bir hafta süreli ‘Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme...

Yozgat’ın Aydıncık ilçesine ataması yapılan 32 öğretmen için bir hafta süreli ‘Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Uyum Programı’ düzenlendi.
Aydıncık 75.Yıl Öğretmen Evi Ş. Mustafa Güngör Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, Aydıncık İlçe Milli Etim Müdürü Kamil Akyol ve ilçede yeni göreve başlayan öğretmenler katıldı. Programın 1. günü açılış konuşmasını, telekonferans yöntemiyle bağlanan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer yaptı. Bakan Dinçer, eğitime verdikleri öneme değindi. Bakan Dinçer, 17 ilde 52 okulda hayata geçirdikleri Fatih Projesi'nden bahsederek, "Kamuoyunda, öğretmen ve öğrencilerimizde büyük bir heyecan oluşturan bu uygulama, eğitimde yeniçağa doğru geçtiğimizin ilk öncü adımlarını oluşturmaktadır." dedi. Dinçer, eğitimde yapılan bu çalışmaların sadece öğrencilere değil, öğretmenlere de çok büyük fırsatlar tanıdığını ifade etti.
Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol da öğretmenlere yönelik yaptığı öğrenci- öğretmen konulu anlatımla ilk program sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz