Aydın'da 36 Noktada Kurban Kesim Yeri Hazırlandı

Aydın Belediyesi kurban kesim hizmetlerinin daha düzenli, modern ve ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde yürütülebilmesi için önlemler aldı.

Aydın Belediyesi kurban kesim hizmetlerinin daha düzenli, modern ve ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde yürütülebilmesi için önlemler aldı.

Aydın'da Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından kurban kesim yeri olarak 36 ayrı nokta belirlendi. Komisyon, küçükbaş kurbanlıkların kesim ücretlerini 40 TL, büyükbaş kurbanlıkların kesim ücretini ise 120 TL olarak belirledi.

Kurban Bayramı süresince vatandaşların rahat kurban kesebilmesi amacıyla bütün kesim yerlerinde belediye görevlilerinin bulunacağını kaydeden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kurban kesimi yapacak olan personelin eğitimi tamamlandı ve kesim yapılacak olan yerler belirlendi. Bayram süresince zabıtalarımız da denetimlerini aralıksız sürdürecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sorunsuz bir bayram geçirebilmek için belediye olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Çerçioğlu, arife günü ve bayramın birinci günü mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için Kemer ve Tellidede Mezarlığına ücretsiz servis yapacaklarını, servislerin 08.00-17.00 saatleri arasında her saat başı Bey Camii önünden hareket edeceğini açıkladı.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: