Aydın'da Fener Alayı

Aydın’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyete Bağlılık’ yürüyüşü düzenlendi.Aydın Belediyesi’nin düzenlediği yürüyüşe Aydın...

Aydın’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyete Bağlılık’ yürüyüşü düzenlendi.

Aydın Belediyesi’nin düzenlediği yürüyüşe Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye başkan yardımcıları, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, izciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlik Abidesi’nden başlayan yürüyüşe Aydın Belediyesi’nin gün boyunca yaptığı çağrılara kulak vererek katılan binlerce Aydınlı, Adnan Menderes Bulvarı’nda mahşeri bir kalabalık oluşturdu.

Reklam
Reklam

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kurmayları ile birlikte kortejin önünde yer aldı. Çerçioğlu ve kurmayları yürüyüş boyunca söylenen şarkılara eşlik etti. Korteje katılan Aydınlı izciler de fener alayı oluştururken, cumhuriyete bağlılıklarını gösterdi. Yürüyüş başladığı yer olan Şehitlik Abidesi’nde sona ererken, yürüyüşün sonunda havai fişekler atıldı. Havai fişek gösterisinde meydandaki kalabalığın coşkusu katlanarak arttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: