Aydın’da Meydana Gelen Trafik Kazasında İki Çocuk Yaşamını Yitirdi

Aydın’da dün akşam saatlerinde ehliyetini yeni alan gencin çarptığı iki çocuk kaldırıldıkları hastaneler de yaşamlarını...

Aydın’da dün akşam saatlerinde ehliyetini yeni alan gencin çarptığı iki çocuk kaldırıldıkları hastaneler de yaşamlarını yitirdiler. İki amca çocuğunun yakınları hastaneye akın ederken, çocukları çarpan 18 yaşındaki genç sürücü gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kaza, Aydın-İzmir Karayolu Jandarma Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli’de ikamet eden bir hafta önce ehliyet alan 18 yaşındaki Egemen Kökçıkaran, liseyi bitirip sınav sonuçlarının da açıklanmasının ardından tatil hazırlıkları yapmaya başladı. Dün akşam saatlerinde babasına ait 09 NG 404 plakalı jipi alarak tatilini geçirmek için Kuşadası İlçesi’ne doğru yola çıktı. Aydın’da Eşref Bitlis Kavşağı’nı geçtikten sonra, yolda bisiklete binen 10 yaşındaki Oğuz Bay ve amcasının oğlu 6 yaşındaki Hacı Bay’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre uzağa savrulan iki çocuk ağır yaralandı. İki çocuk ağır yaralı olarak Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Oğuz Bay ve Hacı Bay’ın kaza yaptığını duyan yakınları da hastaneye akın etti. Çocuklardan Çocuk hastanesinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Oğuz Bay ise Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Oğuz Bay’ın duran kalbi doktorların müdahalesi ile yeniden çalışmaya başlarken çocuk yoğun bakım servisine kaldırıldı. Yoğun bakımda bir süre daha kalan Oğuz Bay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane önünde bekleyen iki çocuğun yakınlarına uzun süre çocukların öldüğü söylenemedi. İki çocuğun yakınları hastane önünde beklerken, hastaneye çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Çocukların öldüğünün haber verilmesi üzerine yakınları sinir krizi geçirdi.

Her iki çocuk sabah erken saatlerde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verilirken, genç sürücü Egemen Kökçıkaran’ın halen gözaltında olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: