Aydın'da Protokol Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın'da protokolün de katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın'da protokolün de katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Turistik Park'ta düzenlenen bayramlaşma töreninde Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Jandarma Bölge Komutamı Tuğgeneral Salih Karataş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, MHP Miletvekili Ali Uzunırmak, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplam kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek bayramlaştı.

Reklam
Reklam

Öte yandan bayramlaşma töreni öncesi Vali Kerem Al, beraberindekilerle birlikte Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Yetiştirme Yurdu, Devlet Hastanesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Yurtta kalan çocukların gösterisini izleyen Vali Al, çocuklara harçlık verdi.

Vali Al ve diğer protokol üyeleri, emniyet teşkilatı, ardından Jandarma Bölge Komutanlığı'nda bayramlaşma törenine katıldıktan sonra son olarak şehit olan polis memuru Mehmet Sepetçi'nin ailesini ziyaret etti.

Muhabir: Suat Deniz / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: