Aydın'da şok olay!

Aydın polisevi yakınlarında meydana gelen olayda 2 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandı.

Aydın polisevi yakınlarında meydana gelen olayda 2 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandı.

Aydın Merkez 1. Sanayi Sitesi 236 sokakta bugün meydana gelen olayda 2 ölü, 1 de ağır yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olaydan sonra alınan ilk bilgileri göre belirtilen adreste işyeri sahibi olan mermer ustası baba Zafer Tuncay (39), üvey oğlu Emrah Karataş (28) ile arasında telefonda sözlü tartışma çıktı. Daha sonra arkadaşı İsa Akdoğanoğlu (25)'ı da yanına alan Emrah Karataş üvey babası Zafer Tuncay'ın iş yerine geldi. Burada meydana gelen tartışmada da baba Tuncay'ın silahıyla önce Emrah Karataş'ı sonra da İsa Akdoğan'ı hedef aldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

POLİSE DE ATEŞ AÇTI

Üvey oğlunu öldüren ve oğlunun arkadaşını da ağır yaralayan Zafer Tuncay, olaya müdahale eden polis in, "Teslim ol" uyarısına ateş açarak karşılık verdi. Zafer Tuncay, kafasına dayadığı tabancasında kalan son kurşunla yaşamına son verdi. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, işyeri içerisinde ve çevresinde delilleri topladı.

BABASINI SONKEZ GÖRMEK İSTEDİ

Kavga haberine öğrenir öğrenmez olay yerine gelen Zafer Tuncay'ın oğlu Ali Tuncay, babasının kanlar içerisindeki cesediyle karşılaşınca şoka girdi. Feryat ederek amcasına sarılan Ali Tuncay, "Amca ne olur doğruyu söyle. Babamı kim vurdu. Ben babamsız yaşayamam. Bırakın beni ölmek istiyorum. Babam olmadan bana kim sahip çıkacak" diyerek feryat etti.

Olayda hayatını kaybeden Tuncay ve Karakaş'ın cesetleri yapılan inlemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: