Aydın’da Töröre Bayraklı Tepki

Aydın’da Şehiriçi taşımacılığı yapan şoförler, şehitlere saygı ve terörü lanetlemek için seferlerine araçlarına astıkları bayraklarla...

Aydın’da Şehiriçi taşımacılığı yapan şoförler, şehitlere saygı ve terörü lanetlemek için seferlerine araçlarına astıkları bayraklarla yapmaya başladı. Hakkari'deki çatışmada şehit olan 8 askere Allah’tan rağmen Vatan ve Bayrağını seven ülke halkına baş sağlığı dileyen Aydın Şehiriçi Minibüs Kooperatifi başkanı Zafer gezer, “Terörü ve tüm destekçilerini şiddetle lanetliyoruz” dedi.

Bu sabah ülke insanının acı haberle sarsıldığını ve teröristlerin ve destekçilerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini belirten Gezer, “Terörden, şiddetten medet umanların karşısında devletimizin büyük gücünü göstereceğine inancımız tamdır. En ağır şekilde cezalandırılmaları en büyük arzumuzdur. Mukaddes vatan görevini yaparken şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Acı haberin duyulmasının ardından durakta toplanan şehir içi taşımacılığı yapan minibüs şoförleri araçlarına Türk Bayrakları asarak teröre karşı sessiz tepkilerini başlatarak seferlere devam ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: