Aydın’da Trafik Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Aydın’da askerden yeni gelen bir genç hasret gidermek için gezmeye gittiği arkadaşı ile kaza yaptı....

Aydın’da askerden yeni gelen bir genç hasret gidermek için gezmeye gittiği arkadaşı ile kaza yaptı. Kaza sonucu askerden yeni dönen Durmuşcan Gülcüoğlu hayatını kaybederken, arkadaşı Güven Şimşek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Konya’da askerliğini yapan ve beş gün önce terhis olan Durmuşcan Gülcüoğlu (22) arkadaşı Güven Şimşek (24) ile birlikte dün gece gezmeye çıktılar. Uzun süredir birbirlerine hasret olan gençler gece eve dönerken, Şimşek’in kullandığı 09 KK 173 plakalı otomobille kaza geçirdiler. Işıklı Köyü yol ayrımında otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan Durmuşcan Gülcüoğlu ve Güven Şimşek’i çevredekilerin de yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gençlerden Durmuşcan Gülcüoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: