Aydın'da Turistleri Darp Edip Soyan Zanlılar Yakalandı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, boş bir tarlaya kamp kuran iki turisti çadırlarında uyurken darp eden ve...

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, boş bir tarlaya kamp kuran iki turisti çadırlarında uyurken darp eden ve eşyalarını çalan üç zanlı polis tarafından yakalandı. Bisikletleriyle seyahat ederken Acarlar beldesi yakınlarında çadırlarıyla kamp kuran İspanyol uyruklu Maria Belen ve erkek arkadaşı İtalyan Alessandro Evangelista, dün gece üç kişi tarafından darp edilerek soyulmuş, Belen elinden bıçakla yaralanmıştı. Pasaportları dahil 23 kalem eşyaları çalınan turistlerin paralarının bir kısmı hariç bütün eşyaları bulunarak teslim edildi. Çadırları zarar gören ve parasız kalan turistler, Aydın Polisevi'nde misafir edildi. Eli yaralanan Belen, bisiklet kullanamayacağı için turlarını iptal edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Olayın ardından turistlerin ifadelerinden yola çıkan polis, zanlılardan birinin sabıkası bulunduğu iddia edilen 16 yaşındaki D.E. olabileceğini tespit etti. Polisin çalışması sonrası yakalanan D.Ö., mağdur turistler tarafından teşhis edildi. Daha sonra olaya karışan G.Ö. (24) ve Ü.Ö. (27) de yakalandı. Zanlıların hırsızlık ve diğer suçlardan çok sayıda kayıtları bulunduğu öğrenildi. Paraları ve eşyaları çalınan turistlerin eşyaları bulunurken zanlıların, paranın çoğunu harcadığı öğrenildi. Polise zanlıları kısa sürede bulmalarından dolayı teşekkür eden turistlerin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul’a gideceği öğrenildi. İncirliova Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan zanlılar, doktor kontrolü için hastaneye götürüldü. Burada yapılacak sağlık kontrolünün ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edilecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: