Aydın’da Yangın Devam Ediyor

Sabah başlayan ve öğle vakti Kalfaköy’e ulaşan yangın nedeniyle Kalfaköy’de yaşayan insanlar ve hayvanlar tahliye...

Sabah başlayan ve öğle vakti Kalfaköy’e ulaşan yangın nedeniyle Kalfaköy’de yaşayan insanlar ve hayvanlar tahliye edildi. Elektriklerin kesik olduğu bölgede vatandaşlar, jandarna ve acil durum müdürlüğü ekiplerince köy meydanında toplandı. Aydın Valisi Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Kıd.Albay Bülent Bulut, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Afet Acil Durum Müdürü Recep Coşkun ile çeşitli yetkililer köye gelerek çalışmaları takip etti.

Aydın Valisi Kerem Al, bölgedeki tüm ekiplerin yangın yerine sevk edildiğini söyledi. Vali Al, Kalfaköy’ün ardından yeniden yangın başlayan Zindanderesi mevkiine gitti. Bölgede hava ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: