Aydın’daki Elektrik Kesintileri İleri Bir Tarihe Ertelendi

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), tarafından Aydın’ın Nazilli ilçesindeki trafo merkezi yenileme çalışmaları sebebiyle Pazar...

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), tarafından Aydın’ın Nazilli ilçesindeki trafo merkezi yenileme çalışmaları sebebiyle Pazar ve pazartesi günleri kesilmesi planlanan elektriklerin, iş iptali nedeniyle başka bir tarihte gerçekleştirileceği açıklandı.

TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından önceki gün yapılan açıklama ile Aydın İletim Şebeke İşletme Bakım Müdürlüğü tarafından; Nazilli TM yenileme çalışmaları kapsamında 154/31,5 kV 100 MVA trafonun yeni tesis edilen 154 kV Hat+Trafo ortak TR-3 fiderine nakil edileceğinden dolayı 16 Eylül 2012 Pazar günü 08:00-19:00 saatleri arasında Nazilli Merkez, Kuyucak Merkez, Buharkent Merkez ve Karacasu Merkez’e bağlı tüm Beldeler ve tüm Özel Trafolu Müşteriler ile Atça Beldesi ve beldeye bağlı tüm Köyler ile Özel Trafolu Müşterilere elektrik kesintisi uygulanacağı duyurulmuştu.

Reklam
Reklam

Bugün AYDEM’den yapılan açıklama ile kesintilerin iptal olduğu ve trafo yenile işinin bir başka tarihe ertelendiği açıklandı. AYDEM’den yapılan açıklamada, “TEİAŞ 21. İletim ve İşletme Grup Müdürlüğü Aydın İletim Şebeke İşletme Bakım Müdürlüğü ile yapılan şifai görüşmelerde kesinti talebinin ileri bir tarihe ertelenmesi talebi kuruluşumuza aktarılmış olup Pazar ve Pazartesi günleri yapılması planlanan kesinti iptal eidlmiştir’ ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: