Aydın'daki Etkili Yağış

Aydın'da, gece etkili olan sağanak yağışta su baskınına uğrayan ev ve işyerlerinde hasar tespit çalışması başlatıldı.

Aydın'da, gece etkili olan sağanak yağışta su baskınına uğrayan ev ve işyerlerinde hasar tespit çalışması başlatıldı.

Aydın Belediyesi İtfaiye ekipleri, kentin değişik noktalarında yaşanan su baskınlarında zarar gören ev ve işyerlerinde hasar tespit çalışması yapıyor.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sağanak yağış nedeniyle acil servisi su baskınına uğrayan Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde incelemede bulundu.

Çerçioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu olay, hastanenin yapıldığı yerin yanlış olduğunu göstermiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki birçok elektronik cihaz ile hastane elektrik tesisatının merkezinin su altında kaldığı bildirildi.

Aydın Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri ise gece bir saatte metrekareye 43 kilogram yağışın düştüğünü bildirdi.

Sağanak nedeniyle Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin acil servisini su basmış, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle bazı hastalar başka hastanelere sevk edilmişti.

Muhabir: Fatma Karakış / Suat Deniz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: